Bekend van TV.

Willibrord Frequin,
6 September 1941
Willibrord is een Nederlandse journalist en voormalige televisiepresentator. Willibrord is o.a. bekend van het programma “Brandpunt” en “De week van Willibrord”.
Hij ging geen enkele confrontatie uit de weg en stond dan ook bekend als meest brutale verslaggever van Nederland.
Hij is overigens niet in Nijmegen geboren maar wel opgegroeid in Nijmegen.

 

Fons de Poel,
19 Mei 1955.

Fons de Poel is een Nederlands journalist, programmamaker, presentator en columnist. Ná een carrière als journalist bij het Nijmeegs Dagblad en De Gelderlander begon De Poel in 1982 bij de KRO als verslaggever voor Brandpunt, onder meer onder Ad Langebent. In 1992 werd hij eindredacteur, als opvolger van Ton Verlind.De Poel heeft in 2003 samen met Jochem van Gelder de single Go NEC we gaan Europa in / er tegenaan opgenomen.De Poel werkte tot de nieuwe zenderindeling in 2006 voor de KRO als presentator van de actualiteitenrubriek Netwerk. Hij is producent en presenteerde onder andere Het gevoel van de Vierdaagse, Zondagavond Laat, Profiel en Brandpunt.

 

Ron Link
22 September 1979

Ron link is een Nederlands Zanger, Model en Acteur.
Voor zijn deelname aan Idols was hij model en speelde hij onder meer mee in de ‘dinnershows of the centuries’ in studio 21 te HilversumIn 2003 schreef Link zich in voor de tweede editie van de talentenjacht Idols, waar hij bij de laatste 10 finalisten in april 2004 als achtste eindigde.In 2006 deed Link mee aan de audities van de musical Tarzan, waarna hij de rol van Tarzan kreeg toegewezen. De musical Tarzan was van 15 april 2007 tot 24 mei 2009 te zien in het Fortis Circustheater in Scheveningen.

 

 

Marcel Boekhoorn,
30 Oktober 1959.

Marcel Boekhoorn is een Nederlands ondernemer en investeerder. Hij maakte zijn fortuin met de aan- en verkoop van Telfort.
In 2000 kocht hij zijn kantoor in Ouwehands Dierenpark.
Boekhoorn wordt ook gezien als het suikeroompje van voetbalclub NEC. Hij investeert niet alleen in de club maar is uiteraard ook een trouwe supporter. Verder doet hij het ook goed bij de bekende Nederlandse dames. zo heeft hij onder andere relaties gehad met Tatjana Simic, Hind Laroussi en nu ook met de oudere zus van Yolanthe Cabau (Sneijder) van Kasbergen.

 

Samir Fighil
Geboortedatum onbekend

Samir Fighil is een geboren entertainer. Getogen (met twee zachte G’s!) in keizerstad Nijmegen, komt hij van jongs af aan in aanraking met alle lagen van de samenleving. Een uitstekende inspiratiebron, blijkt later, als Samir zich de kunst van het imiteren meester maakt.

Zijn typetjes, in combinatie met de passie om verhalen te vertellen en daar mensen mee aan het lachen te maken, maken dat Samir in 2011 zijn podiumdebuut maakt in de wereld van comedy en cabaret. Een knallende entree, daar hij al vlug de Haagse Street Life Ward voor aanstormend talent wint.

Daphne Deckers.
10 November 1968.

Daphne Deckers is een Nederlands voormalig fotomodel. Deckers is schrijfster, columniste, presentatrice, actrice en scenarioschrijfster. In 1989 werkte ze bij de televisiezender RTL-Véronique, het latere RTL 4. Deckers presenteerde bij RTL Holland’s Next Top Model, dat zij vanaf seizoen twee heeft overgenomen van Yfke Sturm.

Joris Linssen.
28 Januari 1966.

Joris Linssen is een Nederlands entertainer, zanger, regisseur en presentator. Deze geboren Nijmegenaar is nu woonachtig in Utrecht.
Joris Linssen is o.a. bekend van het programma Taxi, Hello Goodbye en zijn muzikale groep Caramba.