Dog Tag Graphix.

Wie is Dog Tag Graphix?

Maikel introduceert zichzelf in zijn eigen woorden.

Ik ben vanuit hobby begonnen met slechts een simpel huis plottertje. Om stickers te kunnen maken. Al snel kreeg ik door dat ik zo de mogelijkheid ook had om schitterend te bedrukken. Dat leek me een mooie uitdaging. Dus ook maar een hittepers aangeschaft. Dat bleek wel iets te zijn waar ik, destijds vanuit mijn veteranenwereld een hoop vraag naar was. Gezien mijn grafische achtergrond, kwam daar ook al snel het ontwerpen weer bij kijken. Om verder te gaan, kwam ik op de mogelijkheden om ook vanuit huis andere dingen te bedrukken op o.a. mokken/tegeltjes/sleutelhangers enzo…. Dus de volgende investering in een andere printer was het gevolg.
Uiteindelijk was er ook de uitdaging om de mogelijkheid te hebben om op donkere kleding te kunnen drukken in full color.
Zeefdruk was geen optie, dus kwam ik uit op een soort van folie, die ik dan kon bedrukken. Na lang zoeken kwam ik uit op een Roland SP540i, een zeer professionele printer/plotter waarmee ik nu dus de mogelijkheden heb om met een zeer duurzame inkt kan drukken op folie/vinyl/linnen/canvas/zeil enz.
En met alles op rol met een maximale breedte van ongeveer 130cm, is dit iets waarmee ik tot zeer professionele resultaten kan komen.
En daarbij mijn hobbie als fotograaf, kan ik hiermee ook de service nu bieden om naast mooie portretfoto’s, het ook gelijk op linnen te drukken in groot formaat voor aan de muur.
Aankomend jaar ga ik mijzelf daardoor ook inschrijven, om zo mijn droom te volgen om hierin serieus verder te gaan.
Hoe een hobby uit de hand kan lopen…..
Aangezien ik vanuit huis werk, kan ik dan ook nog mooie prijzen aanhouden.

Gezien mijn militaire achtergrond en hoe het allemaal is begonnen, ben ik dus op de naam Dog Tag Graphix, gekomen.
Dus tot zover een beetje mijn verhaal.
Mocht je een leuk idee hebben voor iets moois, laat het me gerust weten, dan kijken we samen of ik het kan realiseren.

Voor informatie kunt u terecht via het onderstaande e-mail adres:
dogtaggraphix@gmail.com

Hieronder volgen wat foto’s en een filmpje achter de schermen bij Dog Tag Graphix.